Skip to main content

Da’s tafelen met smaak

Niets zo fijn als voor, tijdens of na een lange (werk)dag gezellig aanschuiven. Het keukenteam tovert klassieke gerechten met een extra smaakvolle en creatieve twist op tafel. Lekker Limburgs. Bra goe dus.

OntbijtkaartMenukaartWijnkaartSuggesties

Ontbijt

Gevarieerd, kraakvers en boordevol vitaminen om je dag goed te starten. Bij Bragoût serveren we ontbijt zoals het moet zijn. Het uitgebreide buffet vullen we aan met glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan opties. Graag een extraatje bij je ontbijt in Hasselt? Maak je keuze uit pancakes, spek- en eigerechten of de seizoenssuggesties van onze chef.

Brunch

Zondagen zijn gemaakt om … lekker lang te brunchen in een gezellig restaurant in Hasselt. Start met onze ontbijtgerechten en kies vervolgens uit soep, oesters, tapas, vier voorgerechten en vier hoofdgerechten. Nog een plaatsje over? Ons dessertbuffet brengt je vast en zeker in verleiding. Cava, wijn, water, koffie en thee zijn altijd inbegrepen.

Op feestdagen krijgen onze brunchgerechten een feestelijke toets en serveren we champagne.

Speciale gelegenheden

Iets te vieren? Ook dan is Bragoût your place to be. Grotere gezelschappen, tot 80 personen, kunnen terecht in onze uitgerust meeting room Minus One. Hoe we van jouw event een memorabel moment maken? Ons team luistert naar jouw wensen, bespreekt de mogelijkheden met jou en organiseert en coördineert met een feilloos oog voor detail.

Restaurant

Reserveer een tafel

Reserveren
Meeting rooms

Boek een meeting room

Boeken