Skip to main content

Sportief

in Hasselt

Hoera, we gaan naar Hasselt!

Als je naar de Limburgse hoofdstad afzakt, heb je inderdaad veel redenen om te juichen. Want je vindt op wandelafstand alles wat je nodig hebt om er een heerlijke tijd van te maken: gezellige restaurants, hippe cafés, mooie boetieks, indrukwekkende musea en niet te vergeten … de magische Japanse tuin!

Laat je wagen dus aan de kant staan, trek je comfortabele schoenen aan en laat je onderweg verrassen door al het moois dat Hasselt te bieden heeft, inclusief historische plekjes én kunstige streetart.

En met haar centrale ligging is onze hoofdstad de ideale uitvalsbasis om Limburg te ontdekken.

Strek de benen

Van het Nationaal Park Hoge Kempen tot het glooiende Haspengouw en alles daartussenin, wandelparadijs Limburg is dé plaats om de benen eens goed te strekken. Ga je voor 3 km, 5 km of mag het een beetje meer zijn met 10 km? We delen graag onze tips voor de mooiste wandelroutes.

Ontdek wandelroutes

Trek je loopschoenen aan

Mag de hartslag een beetje hoger en het hoofd wat frisser? Een flink eindje lopen is goed voor lichaam én geest. Informeer bij onze receptionisten voor de fijnste looproutes in de buurt. Ze helpen je graag verder!

Boek je é-bike bij Hashotel

Limburg is niet alleen een walhalla voor wandelaars, maar ook hét fietsparadijs bij uitstek. Smeer die kuiten maar goed in en probeer een van de talrijke fietsroutes in de regio uit. Vraag onze receptionisten naar hun tips.

Graag een extra duwtje in de rug tijdens je fietstocht? Huur dan één van onze e-bikes en ontdek de mooiste fietsroutes in onze Hasseltse en Limburgse regio.

Ontdek fietsroutes
Restaurant

Reserveer een tafel

Reserveren
Meeting rooms

Boek een meeting room

Boeken