” Doopfeest en babyborrel van onze zoon gegeven in de kleine zaal van het Hassotel.
Correcte afspraken die stipt werden nageleefd.
Zeer ruim aanbod aan formules + mogelijke hapjes + mogelijke zalen
.

Wij hebben gekozen voor een a la carte samenstelling van verschillende hapjes.
Deze waren zeer lekker, mooi gepresenteerd en ruim voldoende.
Zeer mooie en frisse inkleding van de zaal + gepersonaliseerde inkom.

Vlotte en vriendelijke bediening waarbij alle onze wensen werden ingewilligd.
Kortom een aanrader voor iedere gelegenheid. “

” Ik wens u en de hele Hassotel brigade te feliciteren voor de puike organisatie, verfijnde gerechten en de uitermate gastvrije en erg vriendelijke bediening van ons kapittelbanket gisterenavond.

Ik mocht van al onze genodigden soortgelijke opmerkingen ontvangen! Als organisator deed me dat uiteraard veel plezier.

Het is telkens opnieuw genieten in het Hassotel! “

– Yves Roosen
De Orde van de Hasseltse Speculaas

” Aan het hele team van het Hassotel,

Graag willen langs deze weg nogmaals ieder van jullie bedanken voor wat inderdaad de mooiste dag van ons leven is geworden. We genieten nog steeds na van het feest, de locatie, het warme ontvangst, de heerlijke drankjes en het voortreffelijke eten.

Alle tijd en energie die jullie in de voorbereiding hebben gestoken, zijn op 1 juni tot een spetterend hoogtepunt gekomen. In alle voorbereidingen was jullie medewerking fantastisch. Op elk van onze mailtjes (en we hebben er wat gestuurd…) hadden we meteen antwoord en regelmatig ontvingen we ‘to do’ lijstjes en werden we bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Hierdoor voelde het alsof we in handen waren van een wedding planner, waardoor we in de aanloop vooral voorpret hadden in plaats van stress.

Op onze grote dag hebben we dan ook niets anders hoeven doen dan genieten, genieten en genieten. We hadden nooit kunnen bedenken dat we al onze plannen zouden overtreffen, maar wat waren we overweldigd toen we aankwamen! Etage deed aan als een trendy beach bar in een tropisch oord; alles wit, overal verse bloemen, al onze geliefden in opperbeste stemming, een stralend team en een band op de achtergrond.

Fantastisch dat jullie dit niveau de hele dag (en nacht) hebben kunnen volhouden. Na de toast werden we wederom verrast, maar nu door jullie collega’s in de keuken. In een vloeiend tempo bleven de culinaire hoogtepuntjes elkaar opvolgen. Prachtig om te zien dat er dezelfde tijd, aandacht en liefde gestoken was in de hapjes die ’s avond laat nog geserveerd werden.

Uniek aan jullie locatie is natuurlijk de mogelijkheid die we ’s avonds hadden om het feest echt los te laten barsten in de C-Room. De combinatie van de lichten, de dj, de heerlijke hapjes maar vooral de eindeloos volle glazen hebben ervoor gezorgd dat we ons tot in de late uurtjes geweldig vermaakt hebben. Heerlijk dat je kunt doorfeesten tot je echt niet meer kunt; we hoefden immers de trap maar op te rollen richting onze penthouse. Super natuurlijk dat iedereen kon blijven slapen, waardoor we tijdens het gezamenlijk ontbijt nog gezellig hebben kunnen napraten.

Ook voor onze gasten zijn jullie fantastische zorgen niet onopgemerkt gebleven. Vrienden vanuit Amsterdam tot Friesland begrepen nu waarom we vanuit Nederland voor het Hassotel hadden gekozen om ons trouwfeest te vieren. Het ontvangst, de eindeloos volle glazen, de culinaire hoogtepuntjes en de heerlijke verzorgde hotelkamers en ontbijt hebben ervoor gezorgd dat het voor iedereen een onvergetelijke dag geworden is.

Bedankt en Chapeau! “

” In april organiseerden we een 2-daags communicatie- event in het Hassotel, met deelnemers uit binnen- en buitenland.

Bij de organisatie konden we altijd rekenen op de expertise van het Hassotel.

Onze gasten waren heel enthousiast over de locatie en de moderne kamers en vonden de catering super lekker.

Ook de (Limburgse) gastvrijheid en goede service maakte van dit event een succes.
Zeker aan te bevelen! “

THERE IS SO MUCH MORE TO C.:

C. GROUP

CRUDO

HET CORDAAT

CORDA LATTé

CORDA CUISINE

C.BAR

CORDABAR

ATELIER V.

VANHARTE

BAR BOUFFE

CORDA CATERING

Copyright © HASHOTEL, powered by the  C. GROUP

Terms & conditions NL / EN

Privacybeleid